Image

Balenpersen

Toepassingen en materialen

Meer info

Papiervernietigers

Meer info

Toepassingen en materialen

Speciale HSM-balenpersen worden ingezet bij het comprimeren van recyclebaar materiaal tot 95% en het persen tot naar soort gescheiden optimaal transporteerbare balen. Het productassortiment bestaat uit verticale en horizontale balenpersen voor handel en bedrijven tot aan volledig geautomatiseerde balenperssystemen voor professionele afvalbedrijven. Het maakt niet uit welk materiaal u moet verwerken, welke hoeveelheid en wat de plaatselijke situatie is – bij HSM vindt u altijd de meest geschikte balenpers.

Met HSM persen, betekent cash geld sparen en het milieu. De baalafmeting en -gewichten van de HSM balenpersen zijn zodanig ontworpen, dat vrachtwagens optimaal kunnen worden beladen. Want wie weinig lucht transporteert, bespaart op duur en milieubelastend transport.

Een nog grotere bijdrage tot de bescherming van het milieu en het rendement van de persen leveren de frequentiegeregelde aandrijvingen. Hiermee bespaart u tot 40% stroom in vergelijking met een traditionele aandrijving.

Meer info

Papiervernietigers

AKAHA Nederland B.V. biedt als expert op gebied van gegevensbeveiliging papiervernietigers van HSM voor alle eisen. Deze shredderen papier, creditcards, cd's en dvd's in stroken of snippers. Dit is de veiligste oplossing om vertrouwelijke documenten zoals afschriften, belastingsdocumenten of persoonlijke gegevens rechtstreeks op de werkplek te shredderen.

Ondernemingen zijn door de Privacywetgeving verplicht om vertrouwelijke documenten te shredderen. Maar ook in de home office is een papiervernietiger een goede investering in de veiligheid!

Bij AKAHA Nederland B.V. vindt u de geschikte HSM shredder, voor home offices, het kantoor, computerafdelingen of de professionele papiervernietiging. Naaste de klassieke gegevensdrager papier, spelen ook digitale gegevensdragers een belangrijke rol. AKAHA Nederland B.V. biedt u het breedste HSM assortiment papiervernietigers, voor papier, cd's/dvd's, diskettes, ID-kaarten, USB-sticks, film, folie of zelfs voor het vernietigen van volledige harde schijven.

De enige constante is de eersteklas kwaliteit van deze high-end toestellen „Made in Germany“.

Meer info

Contact met AKAHA

Interesse in het aanbod van AKAHA? Neem vrijblijvend contact op met account manager Robert Tiesma.

Informatie aanvragen