Over AKAHA

AKAHA Nederland B.V. heeft door de jarenlange ervaring op het gebied van vacuümtechniek en industriële stofzuigers een unieke positie in de industriële markt verworven. Het bedrijf is in 1943 opgericht genaamd "AKAHA Den Haag" en zijn uitgegroeid tot het leveren mobiele stofzuigers en centrale stofzuigsystemen op grote schaal.

In 2003 is het bedrijf van eigenaar gewisseld en is er een nieuwe weg ingeslagen onder de naam AKAHA Nederland B.V. Vanaf die tijd zijn we ons meer gaan richten op de industriële vacuümtechniek en mobiele stofzuigers (ATEX). Door de jaren heen is gebleken dat deze vakgebieden en de grote ervaring van AKAHA Nederland B.V. uitstekend bij elkaar aansluiten.

AKAHA Nederland, tegenwoordig centraal gevestigd te Moordrecht, is toonaangevend in industriële stofzuigers en centrale stofzuigsystemen. Importeur en distributeur van BVC machines en onderdelen voor de BENELUX.

Voor tal van opdrachtgevers uit de industrie ontwerpen en realiseren wij duurzame totaaloplossingen. Vaak resulteert dit in maatwerk maar ons team van enthousiaste techneuten gaan graag voor een goed werkend systeem. Het huidige management zet voor de nabije toekomst stevig in op duurzaamheid, kwaliteit, energiezuinige installaties en klantgerichtheid. Mede hierdoor willen wij de marktleider blijven in Nederland en België.

Contact

Industriële mobiele stofzuigers

Meer info

Gevestigd in Moordrecht

Sinds 2010 zijn we gevestigd in Moordrecht (Zuid Holland) in een "energie netraal" bedrijfsgebouw waar we alle mogelijkheden tot ons hebben om een kwalitatief goed product neer te kunnen zetten en onze klanten op een professionele manier te kunnen bedienen met een uitgebreide werkplaats, magazijn en showroom.

Tot onze klantenkring behoren voornamelijk grote industriële bedrijven zoals; staalfabrikanten, de meelindustrie, op- en overslag, straalbedrijven, tram-, metro-, bus- en treinremises, wasstraten, ziekenhuizen, verpakkingsindustrie maar ook de utilitietsbouw en particulieren.

In de huidige markt zijn we een nog steeds groeiende onderneming met klantgerichte medewerkers. Wij streven ernaar om klantgerichte service te verlenen en willen een langdurige relatie met u opbouwen.

Contact opnemen

Contact met AKAHA

Interesse in het aanbod van AKAHA? Neem vrijblijvend contact op met account manager Robert Tiesma.

Informatie aanvragen